Välj länk:

startsida

info

punktskrift

spel

väskor

knyppla-frivoliteter

sytt till hemmet

spishanddukar

bag in box

stickat

tips-ideer

garn

rea

 

välkommen att se vad jag har!

Det finns ingen skrivare kvar hemma utan endast ångröret, tyger och reaktivt bläck. Är ni intresserad av tekniken att användas till bomullstyger så ta kontakt med mig för ångrör o tyger finns kvar till försäljning.

Först vill jag skriva att endast namnet www.farmorsdesign.se kommer att finnas kvar.

Farmors design är namnet på det som jag designar själv till barn och vuxna. Ska även tillägga saker till hemmet som jag har gjort på mitt sätt.

 

Beställningar

kan göras via e-post eller telefonsamtal. Betalningen sker mot postförskott, via min iZettle eller Swish. Då följer givetvis kvitto med paketet. Portot betalas av kunden.

 

Marknader som jag åker till:

torsdagar är jag på Coop konsum i Tomelilla mellan kl 9,30-13,00. Är i huvudentren mot parkeringen. Från vecka 39 kommer jag att vara där endast jämna veckonummer.

Jämna veckor på torsdagar är jag på biblioteket här i Tomelilla. Då är det stickkontakt mellan 16.30 - 18.30. Det är 1 ggr kvar denna termin. Startar igen den 8 september.

Ojämna veckor är det stickkontakt mellan 18.30 till ca 20.30. Kom i god tid så kan ni gå in genom bibliotekets entre annars får ni knacka på dörren mot YA:s kontor. Dessa träffar har vi inga tema så det blir så mycket annat intressant snack. De är slut för denna termin men startar upp igen den 15 september. OBS ingen träff den 27 oktober.

Högestads julmarknade startar den 13-14 november första helgen. Fredagen efter är det först handikappade o rullstolsburna som kommer. Lördagen o söndagen är det 'som vanligt'

Önskar ni något garn som jag kan ta med till respektive marknad så hör av er till mig på något sätt.

uppdaterad: 2016-9-27